Kuhinja po mjeri - visoki gornji elementi

   Kuhinja po mjeri, dizajn i projektiranje kuhinje po mjeri by eko - LINIJA

   Dizajn i projektiranje kuhinje po mjeri radimo prema Vašem upitu i željama. Često puta je potreban stručni savjet kada treba izraditi kuhinjski namještaj prema postojećim instalacijama, a najbolje je osmisliti kuhinju prije postavljanja instalacija kako bi bila funkcionalna i lijepa.

  Kuhinja po mjeri u visokom sjaju čini interijer ekskluzivnijim

  Fronte od acryla visoki sjaj bijeli reflektiraju dio prostora i tako uski interijer čine prostranijim. Otvorene police od iverala visoki sjaj crvena vino debljine 36 mm čine detalj na velikoj bijeloj površini, a radna ploča hrast Canyon sa bočnim završetkom u istom dekoru daje toplinu kuhinji i povezuje ju sa keramikom. Tekstura radne ploče je imitacija prirodne teksture drva kako bi se dobio dojam masivne rustikalne ploče.

  Drvni dekor rustikalnog izgleda i prirodne teksture daje namještaju i interijeru toplinu, a u kombinaciji sa visokim sjajem čini moderan interijer

  Kuhinju po mjeri čini donji kuhinjski element sa samouvlačnim ladicama, kuhinjski element za okrugli sudoper, kuhinjski element za izvlačnu samouvlačnu košaru, kuhinjski element za ugradbenu pećnicu, te donji kuhinjski kutni element krilo na krilo.

  Visoki gornji kuhinjski elementi čine dodatni prostor za spremanje

  Gornji kuhinjski elementi visine su gotovo tik do stropa (ostavljamo 10-ak cm zbog čišćenja i održavanja kuhinjskih elemenata od kondenzacije pare i masnoće) u ovom slučaju cca 115 cm. S lijeve strane su gornji kuhinjski elementi sa policama, kuhinjski element za izvlačnu napu, otvorena polica debljine 36 mm, gornji kuhinjski element sa policom, gornji kutni kuhinjski elementi krilo na krilo, otvorena polica debljine 36 mm i gornji kuhinjski element iznad samostojećeg hladnjaka.

  Samouvlačni okov olakšava rad u kuhinji da s još većim užitkom kuhate omiljena jela najbližima

  Samouvlačni panti omogućavaju tiho i lagano zatvaranje vrata kao i vodilice ladica, te izvlačne košare. Metalna ručkica boje aluminij mat ergonomski je oblikovana, a njeni zaobljeni krajevi sprječavaju moguće udarce.

 

Galerija slika: