Kuhinja Zaman

    Kuhinja po mjeri dizajn eko - LINIJA

    Moderna kuhinja Zaman nastala je projektiranjem kuhinje po mjeri kojom bi se maksimalno iskoristio prostor, a ujedno bi kuhinja sklopom funkcionalnih elemenata imala veliko estetsko značenje u interijeru. Samostojeći hladnjak smjestili smo s lijeve strane na ulazu u prostor kuhinje, a do njega se nižu kuhinjski elementi sa ladicama 1+2 (samouvlačne ili metabox) na koje je smještena ugradbena ploča za kuhanje.

   Iznad kuhinjskih elemenata sa ladicama su gornji kuhinjski elementi sa policama, a u srednjem gornjem elementu ugrađena je ukopna napa. Do elemenata s lijeve strane dolaze kutni elementi (na zidu nasuprot ulaza) koji čine visoki kuhinjski element sa policama (u lijevom i desnom kutu), a između ta dva visoka kuhinjska elementa smjestili smo visoki kuhinjski element za ugradbenu pećnicu i mikrovalnu pećnicu kao centralni dio pri pogledu na kuhinju sa njenog ulaza. Ispod i iznad pećnica nalaze se police.

    Na desnoj strani kuhinje smješten je prozor zbog kojeg smo izbjegli gornje kuhinjske elemente, a donji kuhinjski elementi na desnoj strani od kutnog elementa prema ulazu su izvlačna košara, ugradbena perilica suđa, element za sudoper sa ladicom i izvlačnom kantom za smeće, te donji kuhinjski elementi sa ladicama 1+2. Ukoliko želite da Vam sve bude lako dostupno, moguće je ugraditi izvlačne kutne police (laman) u donji dio kutnih kuhinjskih elemenata. Fronte elemenata naglasili smo profilnim aluminijskim ručkicama i time naglasili linije kuhinje.

      U galeriji prijedloga možete pogledati kombinacije dekora i boja kuhinje Zaman. Odaberite kombinaciju iz ponuđenih grupa dekora prema Vašim željama i pošaljite upit za svoju kuhinju iz snova. Ukoliko Vam zbog instalacija u Vašem prostoru ili određenih mjera ne odgovara točno ovakav model kuhinje, pošaljite upit i maksimalno ćemo prilagoditi elemente kako bi dobili željeni izgled kuhinje.

 

VISOKI SJAJ ACRYL

IVERAL VISOKI SJAJ

IVERAL DEKORI