Namještaj po mjeri cijene

  Cijena namještaja po mjeri, dizajn i projektiranje

  Namještaj po mjeri kvalitetan je i ćesto povoljniji od industrijskog. Ormari, kuhinje, regali za dnevne sobe, komode, kreveti i dječje sobe ili radni stol, sav namještaj po mjeri radimo po sistemu sastavi – rastavi. Namještaj po mjeri time je maksimalno ispunio Vaš interijer, a ako bi bilo potrebno lako se može rastaviti i premjestiti na drugo mjesto (a da to ne utječe na kvalitetu namještaja i čvrstoću spojeva).

  Cijena namještaja po mjeri ovisi o materijalu i konstrukciji namještaja, te okovu. Tako jedan ormarić može u jednoj opciji imati police, u drugoj ladice, u trećoj podizna ili otklopna vrata, materijal može biti iveral bijeli mat, a može biti acryl visoki sjaj. Time cijena ormarića po mjeri ovisno o kombinaciji navedenog može biti od ˝150,00 kn˝ , pa i preko ˝1.500,00 kn˝.

  Akcija namještaja po mjeri je zapravo svaki kvalitetan namještaj izrađen po mjeri Vašeg prostora i Vašim željama, jer to je namještaj u kojem ćete dugo uživati.

Dizajn namještaja po mjeri istaknuti će Vaš karakter, a interijer će postati Vaš idealan dom. Stil i boje interijera koje volite primijenit ćemo na dizajn interijera i namještaja i time dobiti Vašu idealnu oazu.

  Projektiranje namještaja po mjeri zahtijeva da dizajn i estetika budu povezani s funkcionalnim i konstrukcijskim zahtjevima namještaja.

  Cijena projektiranja i dizajna namještaja po mjeri ovisi o zahtjevima i dimenzijama prostora i namještaja, a kreće se od 200,00 kn na više po projektu.