Dizajn interijera i namještaja

   Dizajn i projektiranje interijera i namještaja

Namještaj po mjeri daje Vam mogućnost da maksimalno iskoristite prostor i ujedno unesete detalje i boje koje želite.

 Kuhinje po mjeri ili komode za dnevni boravak  radimo u nekoliko prijedloga vizualizacije u 3D slici sa dogovorenim bojama i kombinacijama koje vjerno prikazuju Vaš interijer kako bi mogli predočiti stvarni izgled namještaja u interijeru.

  Naši prijedlozi izgleda unutrašnjosti za ugradbeni ormar po mjeri olakšat će Vam odluku o izgledu Vašeg garderobnog ormara ili ormara u hodniku, kao i prijedlozi za klizna vrata koja mogu biti dio ugradbenog ormara ili kao pregradna stijena u prostoru kojom Ćete zakloniti intimni dio doma.

  Pri uređenju novog stana ili preuređenju doma cilj nam je da konačni rezultat bude funkcionalan interijer koji će biti odraz Vaše osobnosti i ugodno mjesto za boravak. Najčešći problem je kako riješiti nedostatak malih prostora ili kako povezati namještaj u jednom velikom prostoru.

  Dizajn namještaja i interijera je usluga koju radi naš tim dizajnera interijera/unutrašnje arhitekture i inženjera drvne tehnologije. Konstrukcijska rješenja i naš dizajn učinit će Vaš dom jedinstvenim. Dizajn i projektiranje namještaja radimo sa ciljem kako riješiti svaki problem i ostvariti Vaše želje. Dom iz snova nije neostvariv!

CJENIK

O NAMA