Kuhinje

  Kuhinje po mjeri i projektiranje moderne kuhinje za Vas

Dizajn moderne kuhinje po mjeri by eko - LINIJA

    Moderna kuhinja je danas najčešće povezana s dnevnim boravkom i time je dio centralnog dijela doma. Kako bi što bolje iskoristili svaki centimetar interijera najbolji izbor pri uređenju je kuhinja po mjeri.

  Cijena kuhinja po mjeri ovisi o Vašim željama

  Cijena namještaja po mjeri ovisi o izboru materijala, okova, kao i samoj konstrukciji kuhinjskih elemenata, a često puta je manja u odnosu na "gotove kuhinje" i "kuhinje po mjeri" iz trgovina namještajem.

   Dizajn kuhinja i projektiranje kuhinja po mjeri radi stručni tim

  Dizajn kuhinje po mjeri kao i njena funkcionalnost najvažniji su kod uređenja interijera i pri tome ih je poželjno prepustiti stručnjacima. Kuhinje po mjeri omogućavaju Vam da maksimalno iskoristite prostor, kuhinju učinite funkcionalnom i vizualno ugodnim dijelom svoga doma prema vlastitim željama.

  Dizajn kuhinja po mjeri eko-LINIJE u modelima moderne kuhinje može biti osnova prijedloga prema kojem radimo dizajn kuhinje po mjeri koja bi savršeno odgovarala Vašem prostoru. Stručni tim koji čine dizajner interijera i diplomirani inženjeri drvne tehnologije radi prijedloge dizajna kuhinje po mjeri, te projektira i radi konstrukcije kuhinjskih elemenata prema dizajnu, funkcionalnosti i okovu.

   Velik izbor dekora iverala, medijapana i drugih pločastih materijala za korpuse kao i fronte kuhinjskih elementata, te okov za kuhinjski namještaj skrivaju savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti Vaše kuhinje iz snova.

  Cijena kuhinje po mjeri ovisi o materijalu, boji i teksturi, a bitna stavka je i okov za kuhinjski namještaj. Materijali za izradu kuhinja po mjeri kao i okov su kvalitetni bez obzira na svoje karakteristike.

   Iveral visoki sjaj je najčešći izbor za kuhinjske fronte

  Kuhinje po mjeri rade se od velikog izbora materijala kao što su iverali mat jednobojni ili drvni, drvni sa prirodnom teksturom drva, iveral visoki sjaj jednobojni ili drvni dekor, acryl (akril) visoki sjaj, medijapan lakirani visoki sjaj ili mat sa urezanom ručkicom, okvir fronte sa ukladama za rustikalne kuhinje, ili PVC folija koja može biti sa raznim ornamentima u visokom sjaju, a može biti i top mat - bez otisaka prstiju (odlika PVC folija je visoka otpornost na mehaničke utjecaje i vlagu), te staklo u boji (lacobel), pjeskareno (satinirano) i prozirno.

  Nakon odabranog rješenja uz naše prijedloge kombinacija boja i dekora Vaš dom učinit ćemo bogatijim i ljepšim.