Kuhinja Maris

   Kuhinja po mjeri design by eko - LINIJA

      Kuhinja zahtjeva što više prostora za odlaganje, spremanje i rad, stoga težimo što bolje iskoristiti prostor u koji planiramo smjestiti kuhinjski namještaj po mjeri.

    Model kuhinje po mjeri Maris design by eko - LINIJA iz tih razloga ima visoki ormar u sklopu kojeg je visoki element za ugradbeni hladnjak, do njega je visoki kuhinjski element koji u donjem dijelu ima tri (samouvlačne ili metabox) ladice 1+2, otvoreni središnji dio, a iznad ormarić sa policom. U središnji dio tog elementa možemo smjestiti ugradbenu ili samostojeću mikrovalnu pećnicu, neki drugi mali kuhinjski uređaj ili nam može poslužiti za odlaganje, a mogu biti i dvije otvorene police. Slijedeći visoki kuhinjski element u donjem dijelu također ima tri ladice 1+2, i time čini liniju sa elementom s lijeve strane. U središnjem dijelu je ugradbena pećnica, a iznad nje ormarić sa policom. Krajnji element je kutni visoki kuhinjski element sa policama i time može imati funkciju ostave. Ukoliko želite da Vam sve bude lako dostupno, moguće je ugraditi izvlačne kutne police (laman).

   Na frontama elemenata su profilne aluminijske ručkice koje naglašavaju linije kuhinje. Donji kuhinjski elementi na desnoj strani kuhinje su ugradbena perilica suđa, donji kuhinjski element za sudoper, te donji kuhinjski elementi sa policom. Iznad njih su gornji kuhinjski elementi sa policom i zaokretnim vratima. Visoki ormar, te donji i gornji kuhinjski elementi "obgrljeni" su opšavom debljine 36 mm što daje ovom modelu kuhinje poseban karakter i eleganciju, a kombinacijama dekora zidne obloge, fronti i radne ploče možemo dobiti dodatni efekt.

      Pogledajte našu galeriju prijedloga i boja kuhinje po mjeri Maris, odaberite svoju kombinaciju iz ponuđenih grupa dekora i dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

 

VISOKI SJAJ ACRYL

IVERAL VISOKI SJAJ

IVERAL DEKORI