Kuhinja Luna

   Kuhinja po mjeri dizajn eko - LINIJA

    Uređenje kuhinje za manje ponekad je zahtjevnije od velikih. Prostore pokušavamo maksimalno iskoristiti, a da pri tome kuhinja po mjeri ne bude "obična" i bezlična, nego da uza sve potrebne elemente odražava i našu osobnost.

    Dizajn kuhinja po mjeri stvara moderne, funkcionalne i elegantne kuhinje

    Kuhinja po mjeri Luna je vrlo jednostavna, ali ne i klasična. Kombiniranjem boja i dekora naglasit ćemo detalje i linije, a ručkice na frontama mogu biti dodatni detalj i tako učiniti svaki model Lune unikatom. Kuhinju čini visoki element za ugradbeni hladnjak, donji kuhinjski element za sudoper, do sudopera je kuhinjski element sa jednom policom ili ugradbena perilica suđa (ovisno o željama), zatim donji kuhinjski element za ugradbenu pećnicu sa jednom ladicom i kuhinjski element sa tri (samouvlačne ili metabox) ladice 1+2. Gornji elementi sadrže dvije police, a element za ugradbenu napu ima jednu policu.

     Kuhinja u širini od 300 cm sadrži sve potrebne elemente, kao i dovoljno radne površine za nesmetan rad. Ako imamo prostora za manju komodu, imat ćemo dodatni prostor za spremanje, a ujedno i lijep komad namještaja usklađen sa kuhinjom po mjeri.

 

VISOKI SJAJ ACRYL

IVERAL VISOKI SJAJ

IVERAL DEKORI