Kuhinja po mjeri sa pećnicom u kutu

  Kuhinja po mjeri sa ugradbenom pećnicom u kutnom elementu

  Otvorene police otvaraju ulaz u interijer kuhinje kao i sami interijer kuhinje

  Dizajn kuhinje po mjeri nastao je prema detaljima u prostoru, dimenzijama, postojećim instalacijama, željama kupaca, te našim prijedlozima.

  Prostor je relativno malih dimenzija sa zidanim elementom u kutu na ulazu u samu kuhinju. Kako bi maksimalno iskoristili prostor, a da ga ne "zatvaramo" kombinirali smo visoke kuhinjske elemente, gornje kuhinjske elemente sa kliznim i podiznim vratima, te otvorene police.

  Kada ulazimo u prostor kuhinje s lijeve strane na zidani element postavljena je otvorena polica koja gleda prema dnevnom boravku iz kojeg se ulazi u kuhinju. Uz nju postavljen je element za ugradbenu pećnicu sa policama iznad pećnice. Uz taj element na zidanom elementu postavili smo uski element s policama.

  Na te kuhinjske elemente nadovezuje se kuhinjski element za ugradbeni hladnjak. U nastavku je donji kuhinjski element sa ladicama, donji kutni kuhinjski element, ugradbena perilica suđa, kuhinjski element za sudoper, donji kuhinjski element, te visoki kuhinjski element sa ladicama i policama.

  Gornji kuhinjski element iznad ploče za kuhanje ima jedna klizna vrata i time je djelomično zatvoren, a djelomično su otvorene police. Unutar tog elementa je ugrađena ukopna napa. Korpus gornjih otvorenih elemenata je debljine 36 mm. Na suprotnoj strani smo kombinirali otvorene elemente i gornji kuhinjski element s podiznim vratima i time povezali visoke kuhinjske elemente s obje strane.

  Kombinacija rustikalnog drvnog dekora hrast Canyon sa akrilom Bež, te radnom pločom Belmont smeđi imitacije betona čini ovu kuhinju modernom i elegantnom sa industrijskom i rustikalnom notom. Otvoreni elementi čine prostor prozračnim, dok ostali kuhinjski elementi daju mnogo prostora za spremanje i pripremu hrane. Kako bi pratili linije elemenata odabrali smo nasadne aluminijske ručkice.

  Galerija slika 3D vizualizacije prijedloga rješenja:

     
     

 

Galerija slika: