Dizajn kuhinje po mjeri - akril Lješnjak

  Kuhinja po mjeri sa niskom izvlačnom kolonom

  Dizajn kuhinje po mjeri sa dimnjakom u kutu čini kuhinju zanimljivijom

    Dizajn i projektiranje kuhinje po mjeri radimo prema Vašim željama, prostoru i našim prijedlozima. Uz uvijek potreban stručni savjet o rasporedu elemenata prema postojećim instalacijama, savjetujemo Vas i o promjenama koje su potrebne ili prilagođavanju konstrukcije elemenata.

  Izvlačna kolona visoka ili niska, čini namirnice lako dostupnima i preglednima

  Najbolje je osmisliti kuhinju prije postavljanja instalacija kako bi bila što funkcionalnija i lijepša. Fronte od akrila visoki sjaj lješnjak/cappuccino reflektiraju dio prostora i tako manji interijer čine prostranijim, a keramika na zidu i podu usklađena je tonovima fronti kuhinje po mjeri.

  Kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom u istom interijeru povezuje se bojama ili detaljima

  Radna ploča čokolada čini kontrast između fronti donjih elemenata i keramike, te fronti gornjih elemenata, a sudoper Fragranit grafit boje usklađen je sa aparatima. Fronte donjih kuhinjskih elemenata kao i vidljive strane poluvisokih kuhinjskih elemenata su od iverala skin hrast Alast nježnih godova, toplih tonova i 3D teksture imitacije masivnog drva sa sjajnim poprečnim linijama.

  Granitni sudoper može se bojom približiti boji radne ploče ili ugradbenim aparatima

  Kuhinju po mjeri čini poluvisoki kuhinjski element samouvlačna kolona, poluvisoki element za ugradbenu pećnicu sa samouvlačnim ladicama, donji kuhinjski element sa samouvlačnim ladicama, donji kuhinjski element sa policom, donji kutni kuhinjski element za sudoper, ugradbena perilica suđa do koje je samostojeći hladnjak.

  Moderna kuhinja po mjeri uz dizajnersko rješenje ujedno je i funkcionalna

  Gornji kuhinjski elementi sa policama i zaokretnm vratima nižu se jedan do drugog, a u kutnom dijelu zbog dimnjaka napravili smo plitku otvorenu policu u boji fronte. Na lijevoj strani kuhinje u kutu je cijev za plin koju smo sakrili u gornjem kuhinjskom elementu, te kolonom u donjem dijelu, dok je krajnji desni gornji kuhinjski element dijelom otvoren kako bi se u njega smjestila mikrovalna pećnica.

   Samouvlačna kolona izrađena od niza samouvlačnih vodilica zatvara se tiho i bez vibracije

  Samouvlačni panti omogućavaju tiho i lagano zatvaranje vrata kao i samouvlačne vodilice ladica, te izvlačne kolone. Metalna ručkica boje nikal sjaj ergonomski je oblikovana, a njeni zaobljeni krajevi sprječavaju moguće udarce.

Galerija slika: