Dnevni boravci

   Dnevni boravak i namještaj za dnevni boravak po mjeri

   Moderni dnevni boravci ostavljaju najveći dojam svakog doma. Dizajn namještaja po mjeri za dnevni boravak ispričat će priču Vašeg karaktera i dati poseban stil Vašem domu. Cijena regala za dnevni boravak dizajna eko - LINIJE ovisi o izboru materijala, boja i tekstura, te o okovu.

  Dizajn regala za dnevni boravak eko - LINIJE naglašava jednostavne linije u kombinaciji različitih boja i dekora. Regali po mjeri za dnevnu sobu rade se i u kombinaciji elemenata različitih modela regala, a projektiranje i dizajn namještaja za dnevni boravak omogućit će Vam uređenje interijera prema dimenzijama prostora i Vašim željama.

  Namještaj po mjeri za dnevni boravak je najbolji izbor za uređenje dnevne sobe

  Komode po mjeri s ladicama, ormarići i otvorene police za knjige i fotografije Vaših uspomena u različitim kombinacijama materijala i boja učinit će Vaš dom živopisnom oazom za odmor i zabavu.

  Dizajn interijera za dnevni boravak uz odabir materijala i u kombinaciji s Vašim potrebama osmislit će mjesto za svaki detalj koji želite istaknuti ili sakriti. Drvni dekori dati će Vašem domu toplinu, a visoki sjaj eleganciju.